IMG_8240

Enige tijd geleden heb ik het idee opgevat om foto’s als artwork te laten printen. Inmiddels heb ik een aantal testprints binnen en het ziet er fantastisch uit. Heb je interesse in een mooi werk aan de muur? let me know!

IMG_8015
IMG_8021

Lijnen en perspectief in de Wieden

Bekijk meer

Natuurmonumenten_BC-de-Wieden_Wilko-Visscher_21-02-2015_Workshop-rietsnijden-4933

Natuurmonumenten vroeg mij om een van hun activiteiten vast te leggen. Deze keer ging het om de workshop rietsnijden bij het Bezoekerscentrum in de Wieden. Een van de beelden is meegestuurd met een persbericht welke in diverse media gepubliceerd is.

Bekijk het persbericht
IMG_4135

De wind speelt.
Raast over het land.
Geeft het water een gezicht.
Doet verleden verwaaien,
maakt plaats voor de toekomst.
Verandert,
maar laat alles vertrouwt.
Het raakt je aan,
je voelt het,
laat je happen naar lucht.
De wind speelt.
Raakt niet uitgespeeld.

Watch the short movie
IMG_4133

Met de kerstdagen voor de deur verwacht je toch mooie plaatjes van witte wonderlandschappen te kunnen schieten. Helaas is dat dit jaar weer vervlogen hoop. Aan de andere kant levert het onstuimige weer zoals vandaag ook mooie plaatjes op. Deze serie is gemaakt in natuurgebied de Olde Maten tussen Rouveen en Zwartsluis. Afgelopen jaren is hier gewerkt aan een reconstructie van het gebied. Deze werkzaamheden zijn inmiddels afgerond. Tijd dus om even een kijkje te nemen.

Bekijk de serie

BC de wieden_22-11-2014_intocht Sinterklaas_Wilko Visscher-3738

Voor Natuurmonumenten en de Brederwiedekrant heb ik dit jaar weer een fotoreportage gemaakt van de intocht van sinterklaas.

Lees het berichtFotoserie

Preview

BC de wieden_25-10-2014_Nacht van de nacht_Wilko Visscher-3047

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Dit jaar werd de Nacht van de Nacht voor de 10e keer georganiseerd op zaterdag 25 oktober 2014. Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in de Wieden organiseerde dit jaar een nachtelijke vaartocht en er werden verhalen verteld over het verdronken dorp Beulaeke. Ze vroegen mij om dit vast te leggen.

Bekijk de serie

IMG_1647

…dan moet je op de grote dag toch echt even langs het voetbalveld voor een fotoshoot.
Binnenkort meer…

Bekijk de preview

IMG_1385

Eeen sneak peek uit de foto’s van Berry en Marcella. Ze hadden een geweldige trouwauto, die ’s ochtends nog volledig onder de dauw zat. Dat leverde een mooi plaatje op.